بورس و فرابورس

حجت‌اله صیدی: مسئولیت نخبگان اقتصادی، حل مسائل کلان کشور است

مراسم تجلیل از برگزیدگان نهمین المپیاد جهانی اقتصاد و دومین المپیاد کشوری اقتصاد، مدیریت و حکمرانی عصر امروز برگزار شد. سالن آمفی‌تئاتر سازمان بورس و اوراق بهادار در قالب این مراسم میزبان جمعی از برندگان المپیاد کشوری و برگزیدگان المپیاد اقتصاد بود.

در این مراسم حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در میان آینده‌سازان رشته‌های اقتصاد، مدیریت و حکمرانی ضمن اشاره به ارزش دانش‌اندوزی در علومی نظیر اقتصاد و مدیریت، گفت: کسب موفقیت در المپیاد صرفاً پایان یک مسابقه یا کسب یک عنوان نیست، بلکه می‌تواند آغاز یک مسئولیت باشد.

وی افزود: در مسیر تحصیل علم، زمانی که فرد موفق به کسب دانش، دریافت مدرک یا یک دستاورد علمی می‌شود، مسئولیت او نه‌تنها پایان نمی‌یابد، بلکه افزایش پیدا می‌کند. این مسئولیت را می‌توان در یک عبارت، «مسئولیت حل مسئله و ارائه راه‌حل» دانست.

منبع: https://www.sena.ir

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا