بازرگانیمهم

شتاب همكاری‌های اقتصادی بین كشورهای عضو سازمان دی هشت

پیام آوران اقتصاد: معاون دفتر روابط اقتصادی خارجی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی فنی ایران به بررسی همکاری‌های اقتصادی بین کشورهای عضو سازمان دی هشت پرداخت.

مهدی امامی معاون دفتر روابط اقتصادی خارجی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی فنی ایران در گفتگو با رادیو اقتصاد به بررسی همکاری‌های اقتصادی بین کشورهای عضو سازمان دی هشت پرداخته است.

 امامی به شش اولویت اصلی سازمان دی هشت اشاره کرد و گفت: اولویت‌ها شامل تجارت، کشاورزی، حمل‌ونقل، همکاری‌های صنعتی، انرژی و گردشگری است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار گمرک ایران، حجم تجارت جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عضو دی هشت در سال ۱۴۰۱ به ۱۸ میلیارد و ۴۱ میلیون دلار و در سال ۱۴۰۲ به ۱۶ میلیارد و ۵۸۷ میلیون دلار رسیده است.

 وی با اشاره به دستاوردهای ۲۷ساله این سازمان تصریح کرد: نهایی کردن موافقت‌نامه‌های مختلف و ایجاد دانشگاه بین‌المللی دی هشت در همدان از جمله این دستاوردها است.

 وی همچنین به طرح‌های جدیدی که در دستور کار سازمان قرار دارد، از جمله تعیین شهر سال گردشگری دی هشت و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی دی هشت اشاره کرد و افزود: در نهایت، هدف‌گذاری برای افزایش حجم تجارت بین کشورهای دی هشت به ۵۰۰ میلیارد دلار می‌رسد که در سال گذشته این رقم حدود ۱۲۵ میلیارد دلار بوده است.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینها را هم ببینید

بسته