پیام آوران اقتصاد

دولت در حال حاضر برنامه‌ای برای واردات خودرو ندارد

پیام آوران اقتصاد-«سیدرضا فاطمی‌امین» در خاتمه جلسه با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بخش خودروسازی کشور دو برنامه ۶ ماهه و دو ساله با توان داخلی مشخص کرده است.

وی با اشاره به اینکه هر دو برنامه به صورت همزمان از مهر ماه امسال آغاز می‌شود، تصریح کرد: برنامه کوتاه مدت با هدف رسیدن به اهداف تعیین شده تا پایان سال ترسیم شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کاهش قیمت همزمان با افزایش تولید و کیفیت و اجرای تعهدات خودروسازان را از جمله اهداف این وزارتخانه برشمرد و خاطرنشان کرد: رسیدن به تولید سالانه سه میلیون خودرو برای افق چهار ساله خودروسازی کشور برنامه ریزی شده است.

وی افزود: صنعت خودروسازی و سیاست‌های آن موضوعی وسیع و مهم است که بیشتر در مورد آن اطلاع رسانی خواهد شد.

صادرات در نیمه دوم امسال ۵ میلیارد دلار افزایش می‌یابد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، میزان صادرات غیرنفتی در نیمه دوم امسال پنج میلیارد دلار افزایش خواهد داشت، تصریح کرد: در جلسه امروز با مجلس درخصوص مسائلی همچون فولاد، پتروشیمی، قیمت سیمان و کالاهای اساسی و اعزام رایزنان بازرگانی، با اعضای کمیسیون تبادل اطلاعات انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد از این پس به صورت موضوعی و تخصصی درخصوص موارد مدنظر نمایندگان ورود کرده و به بحث و تبادل نظر بپردازیم.

فاطمی‌امین با اشاره به برنامه‌های ارائه شده از سوی خود در جلسه رای اعتماد به وزاری دولت سیزدهم، خاطرنشان‌کرد: امروز این برنامه‌ها در حوزه های خودرو، نظام توزیع و غیره و نحوه اجرایی کردن آنها به صورت مشروح بیان شد و در هر مورد به پرسش‌ها و ابهامات نمایندگان پاسخ داده شد.

Exit mobile version