استان ها

مبادله تفاهم نامه سرمایه گذاری از معادن خراسان جنوبی

پیام آوران اقتصاد/تفاهم نامه سرمایه گذاری و بهره برداری از معادن ۴ شهرستان خراسان جنوبی در سیزدهمین ستاد توسعه خاوران استان مبادله شد.
به گزارش پیام آوران اقتصاد، این تفاهم نامه برای سرمایه گذاری و بهره برداری از معادن شهرستان‌های طبس [مبادله تفاهم نامه سرمایه گذاری از معادن خراسان جنوبی] ، بشرویه، نهبندان و قاین در مدت زمان ۳۶ ماه توسط هلدینگ معدنی زرین مبادله شد.

استاندار خراسان جنوبی در این نشست گفت: امروز این تفاهم نامه با یک هلدینگ معدنی کشور در رابطه با بحث بهره برداری از معادن در ۴ شهرستان به مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان امضاء شد که این مجموعه می‌تواند بیش از ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند.

آقای ملانوری با بیان اینکه یکی از بخش‌های مهم و با پتانسیل استان معادن است افزود: در راستای بهربرداری و فراوری از معادن استان سرمایه گذاران را حمایت و روند کار را تسهیل می‌کنیم.

وی از غیرفعال بودن ۲۳۰ معدن دارای پروانه در استان خبر داد و افزود: کار را برای ورود سرمایه گذاران فراهم می‌کنیم اما لازمه آن پای بند بودن به قول و قرار‌ها توسط سرمایه گذار است.

آقای ملانوری در مدیریت معادن استان دو موضوع را مهم عنوان کرد و گفت: اهلیت و صلاحیت سرمایه گذار و جلوگیری از خام فروشی مدنظر است.

وی بر فرآوری مواد معدنی و جلوگیری از خام فروشی برای کسب درآمد بیشتر در استان تاکید کرد.

سرمایه گذار طرح معدنی زغال هم با بیان اینکه ۲۶ شرکت شامل ۱۸ محموعه تولیدی، ۴ محموعه دانش بنیان و ۴ مجموعه بورسی زیرمجموعه این هلدینگ است گفت:با توجه به پراکندگی این مجموعه در کل کشور، شرکت هلدینگ معدنی زرین زنجیره کامل معدن از تولید تا فراوری را شامل می‌شود.

تاجدینی با بیان اینکه بزرگترین تولیدکننده کنسانتره و سرب در کشور هستیم، افزود: صرف معدن داری به استان خراسان جنوبی ورود نکرده ایم و برنامه ما ایجاد ارزش افزوده و صادرات محصولات است.

مسئول هلدینگ معدنی زرین با بیان اینکه برای ایجاد ارزش افزوده نیازمند تامین خاک هستیم گفت: اگر ذخایر خاک استان به اندازه کافی باشد قطعا فراوری خواهیم داشت.

وی از راه اندازی اولین مرکز پژوهشی زغال سنگ ایران در شهرستان طبس نیز خبر داد و افزود: تجهیزات این مرکز خریداری و با اختیار گذاشتن زمین کار را آغاز می‌کنیم
به گفته وی این قول را به شما می‌دهیم با راه اندازی این مرکز اگر به مرحله فراوری سرب و روی در استان برسیم که لازمه اش وجود خاک لازم است، که در این رابطه آمادگی داریم تمام دانشجویان که مرتبط با رشته‌های مورنیاز ما هستند را بورسیه کنیم.

در پایان این جلسه مقرر شد کارخانه چدن خوسف هم تا ۱۵ مرداد براساس مهلت درخواست شده از سوی سرمایه گذار و نبود هیچ خلأی برای تولید به چرخه بازگردد.

نمایش بیشتر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *