پیام آوران اقتصاد

همراهی هنرمندان در برنامه‌های ایرانیان خارج کشور باید مورد توجه باشد

به گزارش خبر گزاری پیام آوران اقتصاد به نقل از ایرنا،محمد علی کیانی در مراسم رونمایی از پلتفرم نمایشگاه های مجازی فرهنگ و هنر ایران، ضمن تشکر و تبریک به مسئولان این پلتفرم، اظهارداشت : سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بعنوان متولی تمامی فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در خارج از کشور با توجه به استقرار هشتاد نمایندگی در ۶۵ کشور دنیا می تواند از قدرت فضای مجازی استفاده کند.
مدیر کل همکاری فرهنگی و امور ایرانیان خارج سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: حضور ایرانیان عزیز و فرهیخته و مراکز فرهنگی و آشنائی آنان با هنرمندان داخل کشور برای ما حمایت هنرمندان در رشته های مختلف مهم تلقی می گردد و این توانمندی و ظرفیت در حوزه های ستادی و نیز رایزنی فرهنگی وجود دارد و آثار فاخر هنرمندان در نمایشگاههای مختلف دو جانبه و منطقه ای و بین المللی معرفی شود.

به گفته وی، با توجه به سابقه دیرین اداره کل همکاری فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور در جهت تحقق دیپلماسی فرهنگی با تکیه بر هنر فاخر ایرانی اسلامی به که دستاورد های ارزشمندی در جشنواره ها و فستیوال های بین المللی داشته است می توان با برنامه ریزی سالانه و رصد و پایش نمایشگاههای بین المللی تمامی امکانات و حمایت های مادی و معنوی جهت حضور موثر به ایفای نقش خود بپردازد.
مدیر کل همکاری فرهنگی و امور ایرانیان خارج سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد:‌ بی شک همراهی بی بدیل هنرمندان در عرصه های مختلف که همیشه یاری رسان این سازمان در اجرایی برنامه های برون مرزی برای ایرانیان خارج از کشور و همچنین سایر ملت ها هستند را بایستی مورد توجه و تاکید قرار داد.

پلتفرم نمایشگاه های مجازی فرهنگ و هنر ایران با حضور عیسی منصوری معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد علی کیانی مدیر کل همکاری فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشورسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امیرحسین اسدی، مدیرعامل بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی و جمعی از هنرمندان کشور به صورت نمادین و در فضای مجازی رونمایی شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری هفته گذشته در سفر به اراک اعلام کرد که یک هزار شرکت در حوزه صنایع خلاق دارد که در بخش‌های متنوع فعالیت می‌کنند و ستاد راهبردی برای صنایع خلاق پیش‌بینی شده تا فعالیت در این بخش را مدیریت کند.
صنایع خلاق به ‌عنوان صنایعی که خلاقیت علمی، هنری، اقتصادی و فناورانه را در بر می‌گیرد دارای جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد کشورهاست. تا حدود ۲۰ سال پیش، مفاهیم صنایع خلاق و اقتصاد خلاق وجود نداشتند، اما امروزه به‌عنوان بخش پویا، مهم و در حال رشد اقتصاد جهانی به شمار می‌آیند. با این حال، رشد و توسعه صنایع خلاق مستلزم وجود سرمایه، مهارت‌های کارآفرینی، زیرساخت‌های لازم و همچنین قوانین مالکیت فکری است.

Exit mobile version