
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان گفت: آموزشهای فنی و حرفهای در بحران کرونا حدود چهار ماه تعطیل بود و فقط آموزش دوگانه فعال شد، در این سیستم آموزشی ۳۰ درصد آموزش را در بخش کارگاهی و خصوصی اجرا میکنیم و ۷۰ درصد بعدی در محیط واقعی با فاصله گذاری اجتماعی انجام میگیرد و نیاز به تعطیلی ندارد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، آرش اخوان پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) با اشاره به آغاز هفته ملی کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفهای در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان آموزش و فنی حرفهای استان اصفهان با برخورداری از ۵۳ مرکز دولتی و کارگاه، ۴۶ کارگاه صنایع و اصناف، ۲۲۵ کارگاه ثابت شهری، ۴۷ کارگاه مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی، ۱۴۹ کارگاه سیار شهری، ۱۱۴ کارگاه جوار روستایی، ۵۲ کارگاه جوار پادگان، ۵۳ کارگاه جوار زندان، ۲۷۰ کارگاه صنایع ضمن کار و یک هزار و ۸۰۰ آموزشگاه شامل ۲۳۱ آموزشگاه ویژه زنان، ۵۳ آموزشگاه ویژه مردان، ۸۸ آموزشگاه دو منظوره و ۳۶۲ آموزشگاه آزاد در سطح استان فعال است.
وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای با برخورداری از این تعداد مرکز والاترین حجم عملیاتی را در سطح استان اصفهان دارد، افزود: قطب گردشگری و بیشترین تعداد صنایع بعد از تجزیه دو استان البرز و تهران مختص استان اصفهان است، از ۶۰۰ مورد صنایع دستی ثبت شده در جهان ۳۰۰ مورد مربوط به کشور و ۲۰۰ مورد مختص اصفهان است.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای استان اصفهان گفت: اصفهان دومین شهر دانشگاهی کشور است و با توجه به ظرفیتهای موجود، استان به عنوان پایتخت فرهنگی ایران نامگذاری شده که این اتفاق حق اصفهان است و پنجم مردادماه هم تمبر اصفهان پایتخت مهارت ایران رونمایی خواهد شد. رسالت استان اصفهان در بخش مهارت آموزی در کشور بالاست و وظایف سنگینی را روی دوش این سازمان میگذارد.